Зависит от законодателя..vindsor писал(а): Это все равно не будет массово.

Модераторы: DIGEST, Valeriy, Женя Букин, AK-47, 1342, Flexio, vindsor, Destroyer
Зависит от законодателя..vindsor писал(а): Это все равно не будет массово.
НЕ ПОВЕРЮ! потому что знаю не по разговорах,а по собственному опыту и проживанием несколько лет за границей)ret писал(а):Намерения конечно позитивные.
Но поверьте, хорошие машины там тож стоят дорого.
И тот же гелик в живом состоянии там будет стоить дороже чем в Московии.
или, например, бмв е30 80-х годов в комплектациях с рядной шестеркой может запросто стоить 15 кило ойро и выше.
Похоже, Вы выбрал не тот форум!Roviv писал(а):говорили-їхали))) авто в Європі коштують значно дешевше чим у нас! і крапка) не фантазуйте..особливо про бмв) про Штати взагалі мовчу...дай Бог щоб цей закон пройшов у 2 читанні й підписав президент,ось це би був реальний показник й дійсно покращення хоча б в чомусь для українців.Я думаю,що цього чекають всі нормальні адекватні люди.ret писал(а):Намерения конечно позитивные.
или, например, бмв е30 80-х годов в комплектациях с рядной шестеркой может запросто стоить 15 кило ойро и выше.
дякую за зауваження,але я вже якось сам розберуся...про не тот форум..та я вже й сам став помічати)vindsor писал(а):Похоже, Вы выбрал не тот форум!Roviv писал(а):говорили-їхали))) авто в Європі коштують значно дешевше чим у нас! і крапка) не фантазуйте..особливо про бмв) про Штати взагалі мовчу...дай Бог щоб цей закон пройшов у 2 читанні й підписав президент,ось це би був реальний показник й дійсно покращення хоча б в чомусь для українців.Я думаю,що цього чекають всі нормальні адекватні люди.ret писал(а):Намерения конечно позитивные.
или, например, бмв е30 80-х годов в комплектациях с рядной шестеркой может запросто стоить 15 кило ойро и выше.Адекватные у нас на другом этаже.
Не совсем понимаю столь бурную радость...Roviv писал(а):...дай Бог щоб цей закон пройшов у 2 читанні й підписав президент,ось це би був реальний показник й дійсно покращення хоча б в чомусь для українців.Я думаю,що цього чекають всі нормальні адекватні люди.
Все я посмотрел... экономия будет ощутима, если брать недорогие (до 10тык. евро) авто... тогда акциз составляет до 30%.Roviv писал(а):Та ні..Ви помиляєтесь,подивіться уважно скільки грошей забирає акциз при розтаможці,відразу стане зрозуміло що цифра варта щоб тішитися.У мене таке враження,що багато взагалі не зовсім розуміє про що йдеться)
Так Вы автохлам что-ль тащить собрались?Roviv писал(а): НЕ ПОВЕРЮ! потому что знаю не по разговорах,а по собственному опыту и проживанием несколько лет за границей)
говорили-їхали))) авто в Європі коштують значно дешевше чим у нас! і крапка) не фантазуйте..особливо про бмв) про Штати взагалі мовчу...дай Бог щоб цей закон пройшов у 2 читанні й підписав президент,ось це би був реальний показник й дійсно покращення хоча б в чомусь для українців.Я думаю,що цього чекають всі нормальні адекватні люди.
я ж как пример е30 приводил...valal писал(а):ret! А как же Вы их завезете? - таких годов и такой экологичности...![]()
![]()
Как антиквариатvalal писал(а):ret! А как же Вы их завезете? - таких годов и такой экологичности...![]()
![]()